Deventerstraatweg 43, Zwolle Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Plaats:
Zwolle
Postcode:
8012AB
Tuin:
Ja
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
83m²
Perceeloppervlakte:
71m²
Bouwperiode:
1910
Download Brochure
Woning delen:  
  • Sfeervolle karakteristieke tussenwoning.

    Deze leuke tussenwoning met diverse authentieke elementen is gelegen op een uitstekende locatie in de populaire woonwijk Assendorp. De woning is de afgelopen jaren op diverse punten verbeterd en voorzien van o.a. dubbele beglazing, gevelrenovatie en dakpannen, en heeft daarbij wel zijn authentieke elementen behouden. Door de ligging van de woning zijn winkels, NS station en het gezellige historische centrum van Zwolle op loop en fietsafstand te bereiken.

    Begane grond:
    Indeling: entree, gang met meterkast en trapopgang, voorkamer met origineel plafond, vaste kasten, suitedeuren, achterkamer met schouw, vaste kasten, doorgang naar aangebouwde keuken met een kelderruimte, toiletruimte en doorgang naar plaats met achterom ingang.

    De begane grond en de verdiepingsvloer zijn voorzien van originele brede plankenvloer, plafond met ornamenten en lijsten, paneeldeuren.

    1e verdieping:
    Overloop, toegang tot het dakterras, 2 slaapkamers waarvan een met vaste kast, 1 kleine slaapkamer. Op de overloop vaste kasten waarin de aansluiting wasautomaat en droger, opstelling HR cv-ketel. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

    Algemeen:
    Bouwjaar 1910, woonoppervlakte 83 m2, inhoud ca. 343 m3. Isolatie: geheel dubbelglas HR++ Triple, pannen vervangen 2004, Intergas Kombi Kompact HR-28 2009, achteringang met houten schuurtje & berging. Schilderwerk achterzijde in 2017.

    Tuin:
    Tuintje gelegen op het noordoosten ca. 23 m2 met achterom en houten berging.

    Juridische status:
    Wonen

    Kadastrale aanduiding:
    Gemeente ZWOLLE, sectie G , nummer 5305

    Aanvaarding:
    Kan in overleg op kort termijn
  • Neem contact op over deze woning

    Bel ons op 038-8520916 of stuur een mail naar info@baarslagmakelaardij.nl