Palestrinalaan 110, Zwolle Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 140.000,- k.k.
Plaats:
Zwolle
Postcode:
8031VP
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
80m²
Bouwperiode:
1965
Download Brochure
Woning delen:  
  • Deze goed onderhouden 3-kamer appartement (voorheen 4 kamers) is gelegen op de derde etage in de groene wijk “Holtenbroek”. De woonkamer is vergroot, doordat een slaapkamer bij de woonkamer is aangetrokken. Hierdoor is er een royale doorzonkamer ontstaan. In de nabije omgeving treft u diverse voorzieningen aan zoals een winkelcentra, scholen en heeft verder een goede verbinding naar het centrum van Zwolle en A28/A50.

    Indeling:
    Begane grond: centrale, afgesloten hal op de begane grond met eigen berging, intercom, brievenbussen en trapopgang. Extra bergzolder boven in het appartement complex op de vierde verdieping.

    Entree: hal met vaste kast, toilet, dichte lichte keuken voorzien van gaskookplaat, nette badkamer met wasmachine opstelling, royale woonkamer met vaste kasten door de grote raampartijen is er veel lichtinval. Vanuit de kamer is er uitzicht op de groenvoorziening, toegang naar het balkon aan de voor en achterzijde. 2 slaapkamers.

    De hal, kamer en slaapkamers zijn voorzien een laminaatvloer.

    Algemeen:
    Bouwjaar 1965, woonoppervlakte 80 m2, inhoud 210 m3, gedeeltelijk dubbelglas, verwarming middels een kachel, warm water voorziening geiser, huur geiser.

    Servicekosten: € 150,- per maand inclusief voorschot stookkosten.

    Juridische status:
    Wonen

    Kadastrale aanduiding:
    Gemeente Zwolle, sectie H, nummer 1321 A11

    Aanvaarding: in overleg.
  • Neem contact op over deze woning

    Bel ons op 038-8520916 of stuur een mail naar info@baarslagmakelaardij.nl