Palestrinalaan 114, Zwolle Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 119.500,- k.k.
Plaats:
Zwolle
Postcode:
8031VP
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
80m²
Bouwperiode:
1965
Download Brochure
Woning delen:  
  • Dit 4-kamer appartement is gelegen op de eerste etage in de groene wijk “Holtenbroek”. U kunt de woonkamer weer makkelijk vergroten door de wand van de slaapkamer weer te verwijderen. En de slaapkamer weer bij de woonkamer te betrekken, hierdoor zal er een royale lichte doorzonkamer ontstaan. In de nabije omgeving treft u diverse voorzieningen aan zoals een winkelcentra, scholen en heeft verder een goede verbinding naar het centrum van Zwolle en A28/A50.

    Indeling:
    Begane grond: centrale, afgesloten hal op de begane grond met eigen berging, intercom vernieuwd in 2017, brievenbussen en trapopgang. Extra bergzolder boven in het appartement complex.
    Entree: hal met vaste kast, toilet, dichte lichte keuken voorzien van gaskookplaat, lichte nette badkamer met wasmachine opstelling, lichte woonkamer met plavuizen vloer en toegang naar het balkon aan de achterzijde. Vanuit de kamer is er uitzicht op de groenvoorziening. Balkon aan voorzijde is bereikbaar van zowel uit de slaapkamer als wel uit de keuken. 3 slaapkamers.
    De hal en twee slaapkamers zijn voorzien een laminaatvloer.

    Algemeen:
    Bouwjaar 1965, woonoppervlakte 80m2, inhoud 210 m3, gedeeltelijk dubbelglas, verwarming/warm water voorziening cv installatie Nefit bouwjaar 2013, toilet 2010 vernieuwd.
    Servicekosten: € 120,- per maand.

    Juridische status:
    Wonen

    Kadastrale aanduiding:
    Gemeente Zwolle, sectie H, nummer 1321 A2

    Aanvaarding:
    1 juni 2018
  • Neem contact op over deze woning

    Bel ons op 038-8520916 of stuur een mail naar info@baarslagmakelaardij.nl