Een huis kopen in Zwolle

Een huis kopen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel en is ontstaan in de Middeleeuwen. Met ruim 118.000 inwoners en meer dan 80.000 arbeidsplaatsen is Zwolle met recht een prima woonplaats om een huis te kopen. Niet alleen is er veel werkgelegenheid. Zwolle heeft ook als stad veel te bieden. Zo is Zwolle al eens uit geroepen tot "groenste stad van Europa" en heeft een prettig ruim op gezet historisch centrum waar heerlijk gewinkeld kan worden.

Veel te bieden

Op sportief gebied heeft Zwolle ook al veel te bieden. Bekend is natuurlijk de plaatselijke FC Zwolle dat al jaren op topniveau in de Nederlandse competities voetbalt. Maar voor degen die in een huis willen kopen in Zwolle is er meer. Zwolle heeft een basketbalteam op topniveau, is een levendige fietsstad en kent tal van sportverenigingen.

Zwolle bruist en heeft ruimte voor groen. De stad kent 6 grote festivals per jaar waarvan het bevrijdingsfestival uiteraard de bekendste is. Voor wie niet op zoek is naar feest maar naar groen heeft Zwolle maar liefst 5 grote parken te bieden waar je heerlijk kan ontspannen.

Een woning kopen

Het huizenaanbod is in Zwolle zeer gevarieerd en heeft voor elke woonwens een prachtig aanbod. Zwolle kent veel historische gebouwen, gelegen in en om het centrum, met een rustiek karakter. Daarnaast is er een groot aanbod in nieuwbouwwoningen in o.a. de wij Stadshagen waar u een modern huis kunt kopen dat aansluit bij alle leefgemakken van deze tijd.

Baarslag Makelaardij helpt u graag

U bent enthousiast over het kopen van een woning in Zwolle? Baarslag Makelaardij is de makelaar voor Zwolle e.o. en onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en service. Baarslag Makelaardij heeft altijd een gevarieerd aanbod in koop en huurwoningen in Zwolle.

Baarslag Makelaardij weet steeds weer de perfecte match te maken tussen koper en verkoper en helpt u graag bij het kopen van een huis in Zwolle..

Bekijk hier ons woningaanbod voor Zwolle e.o.