Huizen Zwolle

Huizen in Zwolle

U bent benieuwd naar huizen in Zwolle? U wilt zich oriƫnteren op de huizenmarkt of wilt een kijkje nemen in ons huizenaanbod? Wij bij Baarslag Makelaardij heten u van harte welkom op onze website. Wij zijn specialisten op het gebied van huizen in Zwolle en omgeving.

Woningen in Zwolle

Inmiddels is Zwolle een welvarende stad te noemen met meer dan 118.000 inwoners en ruim 80.000 arbeidsplaatsen. Ook de huizenmarkt in Zwolle is altijd in beweging en er zijn huizen voor elke woonwens te vinden in de velen grote wijken die de stad rijk is.

Verschillende huizen in Zwolle

Zwolle is een stad die zich laat kenmerken door de vele verschillende huizen stijlen die er in de stad te vinden zijn. U heeft de keuze uit prachtige nieuwbouwwoningen in o.a.. Stadshagen, de grootste nieuwbouwwijk van de stad. Een prachtig huis in de wijk Assendorp, een vooroorlogse wijk met een typische romantische bouwstijl. Een appartement of grachtwoning in de binnenstad of een lekker karaktervol huis in de wijk Zwolle zuid.

Groen en ruimte

Zwolle staat bekend om haar ruime opzet en de aanwezigheid van veel groen in de stad. In 2006 is Zwolle zelfs gekroond tot "groenste stad van Europa nadat ze een jaar eerder, in 2005, al was uit geroepen tot "groenste stad van Nederland". Wie op zoek is naar huizen van welke origine dan ook weet in ieder geval 1 ding zeker. In Zwolle is altijd volop groen aanwezig om te ontspannen.

U bent op zoek naar een huis in Zwolle?

Dan bent u bij Baarslag Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn een enthousiast makelaarskantoor die dingen net even anders aanpakt dan anderen. Zo werken wij met een "no cure, no pay" model en zetten we in op een persoonlijke aanpak om steeds weer de match te vinden tussen koper en verkoper.
U bent net enthousiast over ons als wij over u? Kijk dan hier verder voor het actuele huizenaanbod in Zwolle of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.