Het kantoor

Baarslag Makelaardij is de vertrouwde makelaar in Zwolle voor al uw vastgoed in Zwolle e.o. Of het nu gaat om het kopen van een huis, het huren van een bedrijfspand of een vastgoed object als investering. Wij helpen u de juiste keuzes te maken bij uw aanschaf van een vastgoed object.

Onze makelaardij onderscheidt zich op het gebied van vastgoed in de regio Zwolle door haar persoonlijke aanpak en een effectieve kennis van de actuele markt en de ontwikkelingen daarop.

Steeds weer gaan wij, samen met u, op zoek naar de perfecte match tussen uw wensen, budget en mogelijkheden. Het soort vastgoed dat u zoekt laten wij u beslissen. Wij zijn er voor om op basis van uw vastgoedwensen een excellent aanbod te presenteren dat u zeker tot tevredenheid zal stemmen.

Zwolle uitstekende vastgoedmarkt.

Zwolle kent een uitstekende vastgoedmarkt die voor elk budget en elke wens een ruim aanbod biedt. Op het gebied van nieuwbouw, bedrijfsobjecten of klassieke woningen is het aanbod zeer gevarieerd. Zwolle is een bruisende, groeiende stad die voor haar bewoners er alles aan doet om elke wens met betrekking tot woonplezier ruim voldoende tegemoet doet komen.

Investeren of wonen

Of u nou een particulier bent die op zoek is naar een woning. Of een investeerder die leuk rendement wilt halen uit zijn vastgoedobjecten. Zwolle heeft het allemaal. Baarslag Makelaardij is voor u de adviseur die kennis, persoonlijk contact en service. Hoog in het vaandel heeft staan. Uiteraard onder het genot van een kop koffie inventariseren wij uw wensen op het gebied van vastgoed en gaan we voor u op zoek.

Of u vastgoed wilt verkopen of aankopen, bij Baarslag zien wij een relatie met u als klant van harte tegemoet. Bent u nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit verhaal en wilt u kennis met ons maken?

Kortom u bent net zo enthousiast over ons als wij over u? Neem dan direct contact met ons op!