Aankoopbemiddeling

Een nieuwe woning aankopen? Ook hiervoor bent u bij Baarslag Makelaardij aan het juiste adres!

Bij zoiets belangrijks als het kopen van een woning doet u er verstandig aan een makelaar in te schakelen. De zoektocht naar een geschikte woning is vaak niet gemakkelijk. De aankoop van een nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid en vraagt om een deskundige aanpak.

Onze makelaars staan garant voor een persoonlijke begeleiding gedurende de gehele zoektocht naar een geschikte woning en kunnen bovendien de best mogelijke prijs voor u realiseren.

Wilt u meer weten over onze begeleiding bij het kopen van een woning? Belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor: ……………………………………

Voordat u definitieve stappen zet en keuzes maakt op de woningmarkt, is het belangrijk dat u uw financiële zaken goed op een rijtje zet. Beschikt u al over voldoende financiële informatie?

Ook de financiering van een woning is maatwerk. In het woud van mogelijkheden is het verstandig u goed te laten adviseren. De verschillende mogelijkheden zijn er niet voor niets.

Wat een geldverstrekker graag wil, is niet altijd in het voordeel van u. Wie de tijd neemt om zich goed te laten adviseren door onze onafhankelijke hypotheekadviseur, bespaart vaak niet alleen geld, maar ook veel zorgen. In een droomhuis horen namelijk geen slapeloze nachten.

Wilt u meer weten over het financieren van een woning? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.