T.E. Teunissenwei 32, Damwald Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 569.000,- k.k.
Plaats:
Damwald
Postcode:
9104ER
Woningtype:
Villa
Tuin:
Ja
Garage:
Ja
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
233m²
Perceeloppervlakte:
1000m²
Bouwperiode:
1989
Download Brochure
Woning delen:  
  • Bieden vanaf € 569.000,-- K.K.*

    *Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door de verkopers serieus in overweging worden genomen.* Bezichtigingsdagen zijn op 28 en 29 juni vanaf 10.00 uur.

    Op een prachtige locatie in het actieve dorp Damwâld staat deze goed onderhouden villa met garage. Elke morgen ontwaken met het getjilp van de vogels vanuit het aangrenzende bosperceel. Deze woning straalt aan alles vakantiegevoel uit, de vrije stand, het uitzicht is door groen omgeven. Vanuit je slaapkamer loopt u zo het balkon op met uitzicht over het aangrenzend bos aan achterzijde van de woning. De villa is voorzien 5 volwaardige slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met een vide en 2 badkamers. Op slechts 5 autominuten van de Centrale as, op 5 autominuten is het centrum van Damwâld en het centrum van de stad Dokkum bevindt zich op slechts 10 autominuten
    Begane grond:
    Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, lichte woonkamer (tuingericht) met open haard, vloerverwarming en een zitkuil. Door de grote raampartijen is de beneden verdieping heerlijk licht en heeft deze een mooie verbinding met de prachtige tuin. Wat u een gevoel geeft van vrijheid en rust.
    Royale gesloten keuken voorzien van luxe materialen er is nergens op bezuinigd. De keuken heeft een keramisch aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a; 5-pits gasfornuis - waar tijdens het plaatsen direct een stroompunt voor elektrisch koken is geplaatst, quooker, grote koelkast, vaatwasser, prachtig design afzuigkap en een grote combi-oven. ,De vloer is een natuurstenen vloer. Naast de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken. Hier bevindt zich de aansluitingen van de wasmachine en de ketel. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de garage. Welke is voorzien van een elektrische deur.
    De hal toilet en woonkamer zijn voorzien van Portugese marmerenvloer, wat een enorme luxe uitstraalt.
    1e verdieping:
    Overloop met vide, 5 royale slaapkamer waarvan 2 met vide en 1 slaapkamer met balkon, beide badkamers zijn in 2018 van nieuwe vloertegels voorzien en is er een nieuwe hangtoilet geplaatst. In 2020 zijn er nieuwe badmeubels geplaatst. Badkamer ligbad en wastafel met meubel, Badkamer 2 douchecabine met stortdouche, wastafel met meubel en wandcloset.

    2e verdieping:
    Vlizo, bergzolder.

    Tuin:
    De netjes onderhouden tuin met grote diversiteit aan planten en groen, is gelegen op het zuidoosten en grenst aan een bosperceel.

    Algemeen:
    Bouwjaar 1989, woonoppervlakte ca. 235, perceeloppervlakte ca.1000 m2, geheel geïsoleerd, keuken 2020, verwarming Nefit Ecomline combi-ketel (circa 1998), gedeeltelijke vloerverwarming, open haard en radiatoren, warm water middels cv-ketel en quooker, 12 PV-panelen leveren ca. per jaar 3000 kWh op. Meterkast vernieuwd 2020, schilderwerk Zuidzijde en Westzijde van de woning zijn in april 2021 geheel geschilderd door een erkend schilderbedrijf. Schilderwerk muren en plafond 2020. Badkamer deels vernieuwd 2020.

    Geïnteresseerd? Wij nodigen je van harte uit voor een bezichtiging. Aanmelden via de mail.
    Aanvaarding;
  • Neem contact op over deze woning

    Bel ons op 038-8520916 of stuur een mail naar info@baarslagmakelaardij.nl