De makelaar in Zwolle

Baarslag makelaardij in Zwolle

U bent op zoek naar een makelaar in Zwolle om uw huis of bedrijfspand te verkopen of verhuren? U bent op zoek naar een betrouwbare makelaar die persoonlijk contact en een hoog serviceniveau belangrijk vindt? Stop dan met zoeken, u bent bij Baarslag Makelaardij aan het goede adres.

Baarslag Makelaardij is het adres voor Zwolle e.o.

Baarslag Makelaardij uit Zwolle is een ervaren adviseur voor het kopen van een huis, een zoektocht naar BOG )of het verhuren van uw appartement. Wij bemiddelen in de verhuur, aan en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed. Steeds weer zijn wij op zoek naar de perfecte match tussen koper en verkoper en richten daar onze dienstverlening op in.

Baarslag Makelaars is één van de weinige makelaars in de regio Zwolle die werkt volgens een no cure no pay model. Hierin onderscheiden wij ons en loopt u weinig risico bij de verkoop van uw huis.

Niet alleen bemiddelt Baarslag Makelaardij bij het kopen van een huis of bedrijfspand maar bieden ook andere interessante diensten aan. Hiermee kunt u met al uw woonvragen terecht op één adres en dat is wel zo makkelijk.

De andere diensten die wij aanbieden zijn:

  • Hypotheek advies
  • Taxaties
  • Verzekeringen

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over ons als wij over u en nodigen u graag uit meer van onze website te bekijken. U krijgt een indruk van wat we bieden en wie we zijn. Namelijk de makelaar in Zwolle.

Klik hier om met ons kantoor in contact te komen.