Verzekeringen

Voordat u definitieve stappen zet en keuzes maakt op de woningmarkt, is het belangrijk dat u uw financiële zaken goed op een rijtje zet. Beschikt u al over voldoende financiële informatie?

Ook de financiering van een woning is maatwerk. In het woud van mogelijkheden is het verstandig u goed te laten adviseren. De verschillende mogelijkheden zijn er niet voor niets.

Wat een geldverstrekker graag wil, is niet altijd in het voordeel van u. Wie de tijd neemt om zich goed te laten adviseren door onze onafhankelijke hypotheekadviseur, bespaart vaak niet alleen geld, maar ook veel zorgen. In een droomhuis horen namelijk geen slapeloze nachten.

Herfinanciering woning.

Ook als u een hypotheek wilt nemen op uw huidige woning, bent u bij Baarslag Makelaardij aan het juiste adres. Bij het selecteren van een hypotheek worden de rente en voorwaarden van twintig banken en verzekeraars tegen elkaar afgewogen. Op die manier krijgt u gegarandeerd de financiering die bij u past. Wilt u meer weten over het financieren van een woning? Belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.