Een woning kopen in Zwolle

Een woning kopen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel en is ontstaan in de tijd van de Middeleeuwen. Met ruim 118.000 inwoners en meer dan 80.000 arbeidsplaatsen is Zwolle een prima woonplaats om een woning te kopen. Niet alleen is er veel werkgelegenheid. Zwolle heeft ook als stad veel te bieden. Zo is Zwolle al eens uit geroepen tot "groenste stad van Europa" en heeft een prettig ruim op gezet historisch centrum waar heerlijk gewinkeld kan worden.

Op sportief gebied heeft Zwolle ook al veel te bieden. Bekend is natuurlijk de plaatselijke FC Zwolle dat al jaren op topniveau in de verschillende Nederlandse competities voetbalt. Maar voor degen die in een woning willen kopen in Zwolle is er meer. Zwolle heeft een basketbalteam op topniveau, is een levendige fietsstad en kent tal van sportverenigingen.

Zwolle is een stad die bruist en ruimte heeft voor groen. De stad kent diverse grote festivals per jaar waarvan het bevrijdingsfestival uiteraard de bekendste is. Voor wie niet op zoek is naar feest maar naar groen heeft Zwolle maar liefst 5 grote parken te bieden waar je heerlijk kan ontspannen.

Een woning kopen

Het huizenaanbod is in Zwolle zeer gevarieerd en heeft voor elke woonwens een prachtig aanbod. Zwolle kent veel historische gebouwen, gelegen in en om het centrum, met een rustiek karakter. Daarnaast is er een groot aanbod in nieuwbouwwoningen in o.a. de wij Stadshagen waar u een modern woning kunt kopen dat aansluit bij alle leefgemakken van deze tijd.

U bent enthousiast over het kopen van een woning in Zwolle? Baarslag Makelaardij is de makelaar voor Zwolle e.o. en onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en service. Baarslag Makelaardij heeft altijd een gevarieerd aanbod in koop en huurwoningen in Zwolle.

Baarslag Makelaardij weet steeds weer de perfecte match te maken tussen koper en verkoper en helpt u graag bij het kopen van een woning in Zwolle.

Bekijk hier ons woningaanbod voor Zwolle e.o.