Van Galenstraat 53, Zwolle Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 290.000,- k.k.
Plaats:
Zwolle
Postcode:
8023VP
Woningtype:
Eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
78m²
Perceeloppervlakte:
101m²
Inhoud:
156m³
Bouwperiode:
1923
Download Brochure
Woning delen:  
  • Let op dit is een vanaf bied prijs van € 290.000,=.

    Op zoek naar een woning die u naar eigen inzicht kunt realiseren dan is deze woning misschien iets voor u., Deze standaard woning in Zwolle is een gezellig huis met een tuin op het zuidoosten. Met 2 slaapkamers, 1 badkamer en een bewoonbare oppervlakte van ca. 80 vierkante meter, is dit een ideale woning voor een klein gezin of een stel.

    De woning is gebouwd in 1923 en heeft veel van zijn originele charme behouden. Met een perceeloppervlakte van 101 vierkante meter is er voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht in de zonnige tuin. Het energielabel van de woning is D, wat betekent dat het huis redelijk energiezuinig is.

    Begane grond: gang met trapopgang, meterkast, ruime trapkast en toilet, momenteel nog 2 kamers eenvoudig om te zetten naar een doorzon woonkamer, dichte keuken met cv installatie, deur naar de tuin, achtertuin gelegen op zuidoosten met stenen berging.

    1e verdieping: overloop, 2 goede slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

    2e verdieping: opbergzolder.

    De ligging van de tuin op het zuidoosten zorgt ervoor dat u kunt genieten van de ochtendzon en de warme middagzon, ideaal voor het creëren van een gezellige buitenruimte. De woning heeft ook 1 badkamer, wat voldoende is voor een klein gezin of een stel.

    Al met al is deze woning in Zwolle een ideale plek om te wonen. Met zijn charmante uitstraling, ruime tuin en gunstige ligging, biedt het alle comfort en gemakken die u nodig heeft.

    Er is een niet bewonersclausule van toepassing
  • Neem contact op over deze woning

    Bel ons op 038-8520916 of stuur een mail naar info@baarslagmakelaardij.nl