Eemster 84., Dwingeloo Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Plaats:
Dwingeloo
Postcode:
7991PT
Garage:
Ja
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
145m²
Perceeloppervlakte:
1347m²
Bouwperiode:
2000
Download Brochure
Woning delen:  

  • == GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING ==

    Landelijk in het buitengebied en toch niet afgelegen gesitueerd. Gelegen langs een prachtige eikensingel met uitzicht op de landerijen, staat deze comfortabele vrijstaande woning.

    * Bouwjaar: 2000
    * Kavel oppervlakte: 1347 m²
    * Woonoppervlakte: 145 m²
    * Inhoud: 500 m³
    * Slaapkamers: 3/4

    De woning is als volgt ingedeeld:
    Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, moderne half open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, koelkast, rvs afzuigkap, lichte woonkamer (ca. 40 m²) met rondom uitzicht op de tuin en de landerijen. Aansluitend vanuit de hal te bereiken een werkkamer (berging, slaapkamer). Voorts de trapopgang naar de verdieping.
    Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, een badkamer (voorzien van vloerverwarming) met ligbad, douche en 2e toilet, en vlizotrap naar de zolder. een vaste trap is mogelijk om op de 2e verdieping nog 1 of 2 slaapkamer te creëren.

    Bijzonderheden:
    * Brede deuren 90 cm geschikt voor rolstoel
    * De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming onder de kwartsiet tegelvloer (60 x 60cm)
    * Moderne keuken
    * zeer fraai aangelegde tuin met veel gevoel voor ruimte en privacy
    * vrijstaande garage met geïsoleerde zolder
    * U kunt meerdere auto's parkeren op eigen terrein.

    Genoeglijk ontwaken in één van de mooiste woonomgevingen van ons land met 's ochtends de dauw boven de velden. Omgeven door een karakteristieke eikensingel met daaromheen uitgestrekte landerijen is dit de plek waar wonen en natuur in optima forma hand in hand gaan. Een dorado voor de natuurliefhebber waar kerkuilen, zwaluwen en zelfs de reeën tot in je eigen tuin komen.

    De omgeving van het dorp, met de Nationaal Parken Het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold, vraagt er om verkend te worden. In dit prachtige Drentse landschap met veel zorg voor natuurbehoud vindt u prachtige wandelroutes en fietsroutes en paardrijmogelijkheden.

    Dwingeloo, een prachtig stukje Nederland, is door zijn ligging in het zuidwestelijk deel van Drenthe en goede bereikbaarheid via de A28 en A32, de poort van landelijk Drenthe. Een markante karakteristieke plattelands gemeente waar u nog ongestoord kunt genieten en onthaasten. Ongerept natuurschoon, ruimte, rust en ontspanning maar ook actie en plezier.
    Dwingeloo is een gastvrij en bruisend dorp en biedt naast alle dagelijkse voorzieningen ook een bibliotheek, huisartsenpraktijk, zwembad en sportfaciliteiten. Er zijn een aantal zeer goede hotels, pensions en campings. Ook de inwendige mens hoeft niets te kort te komen. Of u nu houdt van een snelle snack, een heerlijke pannenkoek op het terras of een uitgebreid diner, Dwingeloo biedt het allemaal. Kenmerkend voor Dwingeloo is de Siepelkerk, die unieke en fraaie uivormige toren van de Nederlands Hervormde kerk, die u al uit de verte kunt zien liggen.

    KORTOM EEN GOED ONDERHOUDEN LANDELIJK GELEGEN VRIJSTAANDE WONING, DIE EEN BEZICHTIGING MEER DAN WAARD IS.

    Bel voor een bezichtiging Baarslag Makelaardij 038-48520916.

    Juridische status:
    Wonen

    Aanvaarding:
    In overleg


  • Neem contact op over deze woning

    Bel ons op 038-8520916 of stuur een mail naar info@baarslagmakelaardij.nl